Pobude
Število glasov
30
Lokacija pobude
Bubble nogomet (Zorbing nogomet)
Opiši aktivnosti svoje pobude.
Zorbing nogomet je eden izmed najbolj zabavnih športov. V Sloveniji še ni tako razširjen kot drugje po svetu. Vsak izmed udeležencev ima oblečeno napihljivo kroglo - zorb. Igralci se odbijajo, zabijajo, naletavajo, divjajo in se borijo s ostalimi tekmovalci s ciljem zadeti nasprotnikov gol. Večinoma se zorbi uporabljajo za igranje nogometa lahko pa še za: - Bubble bowling: skupina igralcev stoji na igrišču v trikotni obliki. Na drugi strani igralec prileti in se zabije v njih, z namenom podreti jih čim več. - Bubble sumo: okoli dveh igralcev narišemo krog, ona dva pa se borita z namenom podreti drug drugega. - Kdo se boji črnega moža? En igralec poskuša podreti čim več igralcev, ki poskušajo priti iz ene strani igrišča do druge.
Opiši katero potrebo lokalne skupnosti v Mariboru tvoja pobuda naslavlja.
- spodbujanje aktivnnosti občanov, - izboljšava rekreativnih površin ali športni dogodki, - prostočasne aktivnosti, ki spodbujajo druženje občanov npr. v mestni četrti ali krajevni skupnosti.
Opiši kje, za katero ciljno skupino in kako nameravaš promovirati svojo pobudo.
Ciljal bom predvsem mlade, ker jih večina nima veliko denarja se pa radi rekreirajo in družijo. Taka brezplačna aktivnost bo čudovita za Maribor. Promocija: Študiram na informatiko na FERI-ju. Izdelal bom spletno stran ter oblikoval letake, ki jih bo Tilen razdelil po študentskih domovih in na fakulteti. Matevž je iz Maribora in pozna veliko mladih v Mariboru kateri bodo pomagali razširiti besedo. Spletna stran se bo delila v Facebookove skupine kot so: Študentski DOM 1, 2, 3..., Moj Maribor, Bodifit Maribor, Erasmus in Maribor, Maribor dogaja se... V primeru, da dobimo sponzorja in dodatna sredstva bom ustvaril oglase za Facebook in Instagram.
Kakšen je pričakovan učinek tvoje pobude?
Zabava, rekreacija, druženje, zmanjševanje stresa, hujšanje
Ali moraš povečati število članov ekipe za realizacijo svoje pobude?
Ne
Partnerji
  • MKC Maribor
  • PontGroup
  • Erasmus +
  • Mestna občina Maribor
  • Mladi Maribor
  • Com
  • Republika Slovenija